Draagzak baby

In veel opzichten onmisbaar

De baby draagzak

Voor de aanschaf van een draagzak?

Vaak hebben moeders voordat ze een draagzak kopen enkel een wandelwagen of een buggy. En dit kan soms een prima oplossing zijn, echter, vaak is het maar een onhandig en lomp ding. Soms moet je midden in een bepaalde situatie de baby even achterlaten, dit wil je als moeder absoluut niet. Stel je voor dat hij ontsnapt, dan vervloek je het feit dat je de baby in een buggy vervoert. Met een draagzak kun je de baby overal mee naartoe nemen. Je hebt geen groot en lomp ding bij je waarmee je soms onwijs veel moeite moet doen om jezelf weer eens ergens doorheen te wurmen.

Mensen die meerdere kinderen hebben zullen dit vast wel herkennen. Soms zijn ze onmogelijk in het gareel te houden en je hebt als moeder maar 2 handen. Het is dan erg fijn wanneer je als moeder zijnde een draagzak hebt. Dit is een heerlijke accessoire om je baby in mee te nemen. Het kost je enorm veel moeite, vaak is dit voor veel moeders de ideale oplossing gebleken. Waarom is zo’n draagzak dan onmisbaar voor een moeder?

draagzak
De baby draagzak

Wanneer is een draagzak onmisbaar?

Wanneer moet je die draagzak nu bij je hebben? Wanneer je gaat buitenspelen met de kinderen als moeder, en je hebt bijvoorbeeld een baby die al iets ouder is, dan kun je hem laten spelen terwijl je de andere baby in de draagzak vervoert. Dit is ideaal, zo heb je altijd 1 kind zeker weten bij je. Dan kun je nu volledige aandacht vestigen op kind nummer 2 die lekker aan het spelen is. Desnoods kun je na een bepaalde tijd switchen, en dan gaat kind nummer 2 even lekker in de draagzak, en dan kan kind 1 even lekker alle energie kwijt die hij/zij nog over heeft.

Het is soms vervelend wanneer je als moeder aan het koken bent, je bent de enige die thuis is, en je moet daarnaast ook nog eens op het kind letten. Dan is een draagzak ideaal. Dan kun je koken in alle rust en kalmte. Het is wel handig om het kind alleen op de rug te dragen, zo voorkom je dat hij/zij per ongeluk iets aanraakt wat niet de bedoeling is.

Wanneer je even een wandeling maakt dan kun je de baby ook in de draagzak meenemen. Wanneer je bijvoorbeeld boodschappen gaat doen, of je gaat even lekker kleding shoppen. In dit geval kan de baby ook even lekker slapen terwijl je bezig bent met het doen van je inkopen, op welk gebied dit dan ook mag zijn. Het is een win-win situatie. Jij krijgt tijd om te shoppen zonder dat je op het kind hoeft te letten, en het kind kan veilig en comfortabel in de draagzak bij zijn/haar moeder slapen.